Ga naar hoofdinhoud

Sponsorloop voor Ghana

Mooie actie van Leon die met drie vrienden indertijd geld heeft ingezameld voor een schoolbus voor de Osei Sarpong International School in Ghana. Doordat Charity Bosompem opeens enorme invoerrechten heeft moeten betalen voor de bus, heeft ze nu een flinke schuld. Er is al door een groot aantal mensen een behoorlijk bedrag opgehaald en Leon gaat nu proberen om de rest bij elkaar te krijgen:
“Op maandag 24 augustus ga ik samen met 3 vrienden een “Ultraloop” lopen:
100km in 24 uur, vanuit Amsterdam, over een deel van het lange-afstandspad, naar de Erasmusbrug in Rotterdam.
Naast het persoonlijke doel doen wij dit ook nog voor een goed doel: Charity Bosompem ondersteunen van de Osei Sarpong International School in het Ghanese dorp Offinso. Graag willen wij bijdragen aan het verlichten van de geldzorg die boven haar hoofd hangt.
Ons idee is simpel: het is net een doodgewone sponsorloop. Sponsors kunnen een bedrag opgeven dat zij per gelopen kilometer willen sponsoren en daarnaast is het mogelijk om een bonus toe te kennen als de volledige 100km volbracht worden, zo worden ik en de andere lopers extra gemotiveerd om de uitdaging te tackelen.

Als je wilt sponsoren kun je je opgeven via een Google Survey op deze link:
https://docs.google.com/…/1qzQsAvD2e2JT6zzn40M-5B…/viewform…
Het is een kwestie van invullen, en dan krijgen wij een netjes overzicht in Excel van alle sponsoren.
Mocht je er niet uitkomen met het formulier, dan kun je mij uiteraard ook gewoon mailen (leonmarijnsmits@gmail.com).

Iedereen die zich opgeeft als sponsor zullen we in de aanloop naar, tijdens en na afloop van de Ultraloop zo veel mogelijk op de hoogte houden via de e-mail, verdere informatie over de sponsoring volgt dan ook nog.

Voor nu hoop ik dat er veel mensen zijn die ons, en zo ook de Ghanese schoolkinderen willen sponsoren!

Veel liefs,
Leon”

Back To Top